ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГРева: Газ для населення подорожчає на 25%

Рева: Газ для населення подорожчає на 25%

На українців чекає підвищення тарифів на газ, заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева

На українців чекає підвищення тарифів на газ, заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева.

Рева підкреслив, що значного зменшення кількості субсідіантів в Україні не передбачається

За прогнозом Національного банку, тарифи на газ для населення підвищаться на 25%. Про це 26 вересня журналістам заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева, повідомляє "Укрінформ". "Я не знаю середньої суми по субсидіях, тому що я не знаю, якою буде ціна на газ.

Будуть зроблені перерахунки всіх складових тарифів: гарячої води, опалення. Ті цифри, які ми заклали, виходять з прогнозу НБУ. А він передбачає зростання тарифів на 25% ", - зазначив міністр. Рева підкреслив, що значного зменшення кількості субсідіантов в Україні не передбачається.

" Питання в площині підвищення на 50% не обговорювалося. Не думаю, що воно з'явиться, з огляду на необхідність коригувати бюджет ", - додав він. Україна взяла на себе зобов'язання відкоригувати ціни на природний газ на внутрішньому ринку до рівня цін на імпорт в обмін на фінансову допомогу від Міжнародного валютного фонду. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляв, що категорично не згоден з цією вимогою. з 1 квітня 2017 року Україна для населення і підприємств теплокомуненерго діє ціна на газ в розмірі 6957,9 грн за 1000 м³ (з ПДВ).

 

 
Коментарі (0)