ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГРева: У декларації на субсидію не треба вказувати офіційний дохід

Рева: У декларації на субсидію не треба вказувати офіційний дохід

Заповнюючи декларацію для отримання субсидії, не потрібно вказувати свій дохід у цифрах.

Заповнюючи декларацію для отримання субсидії, не потрібно вказувати свій дохід у цифрах.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева у відео, опублікованому на сторінці Урядового порталу в Facebook.

«У самій заяві декларації проставляти суми коштів, які є доходами громадян, не потрібно за винятком тих коштів, які надходять з-за кордону», - заявив Рева.

За словами Реви, у розділі 3 Декларації про доходи у жовтні 2018 року вказуються лише дані про види та суми доходів, інформація про які відсутня в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування за 1-2 квартали 2018 року.

Зокрема, як зазначається, це може бути дохід від здачі молока, квартири в оренду, доходи від фрілансу чи заробітки за кордоном.

Таким чином, ні заробітну плату, ні пенсію, ні соціальні виплати відображати не потрібно, оскільки цю інформацію управління соціального захисту населення верифікує самостійно.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
05 Жовтня 2018 p. 20:12
Субсидії - це зараз актуальна тема, бо комунальні платежі - це єдиний вид платежів, де держава хоч трохи компенсує постійне знецінення національних грошей. Адже насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня - лише зовні це виглядає , як підвищення цін і тарифів. Але знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово.