ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняРФ видала дозволи на будівництво «Північного Потоку 2»

РФ видала дозволи на будівництво «Північного Потоку 2»

Проектна компанія Nord Stream 2 AG повідомила, що для будівництва російської ділянки газопроводу Північний потік-2 були отримані всі дозволи, пише Кореспондент

Проектна компанія Nord Stream 2 AG повідомила, що для будівництва російської ділянки газопроводу Північний потік-2 були отримані всі дозволи, пише Кореспондент.

Згідно з оприлюдненими даними, було отримано дозвіл на укладання підводної ділянки газопроводу в територіальному морі Росії від Федеральною службою з нагляду в сфері природокористування РФ (Росприроднагляд). Воно поширюється на ділянку газопроводу довжиною 114 км, що проходить по дну російського територіального моря.

"Роботи з практичної реалізації проекту будуть розпочаті найближчим часом з урахуванням природоохоронних аспектів відповідно до висновку державної екологічної експертизи і рішенням про надання водного об'єкта в користування", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що напередодні міністерство будівництва і житлово-комунального господарства РФ видало дозвіл на будівництво Північний потік-2.

"Реалізація проекту Північний потік-2 йде за графіком. Для забезпечення ефективної і своєчасної реалізації проекту ми будемо продовжувати працювати в тісній співпраці з залученими країнами", - зазначив директор проекту Хеннінг Коте.

 

 
Коментарі (0)