ГоловнаГоловнеЖитлоРинок нерухомості застигає

Ринок нерухомості застигає

Купівля квартир призупиняється. В останній місяць кількість угод на ринку житлової нерухомості в порівнянні з попереднім місяцем скоротилася.

Українці в листопаді воліли почекати з купівлею квартир. Кількість угод на ринку житлової нерухомості в порівнянні з попереднім місяцем скоротилася більш ніж на 30%. При цьому ціна на квартири залишилася колишньою - в межах 1,5 тис. дол. за квадратний метр. Про це пише «Ліга. Бізнес».

Більшість купувало невеликі квартири. Частка продажів однокімнатних склала 41%, двокімнатних - 49%. При чому, 62% всіх квартир обійшлися новим власникам менш ніж в 100 тис. дол. Продаж квартир в ціновому сегменті від 100 тис. дол. до 200 тис. дол. зайняли 25%, елітного житла - не більше 10%.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в січні-вересні поточного року в Україні прийнято в експлуатацію 6,5 млн кв. м загальної площі житла.
 
Так, обсяг прийнятої в експлуатацію загальної площі житла у січні-вересні 2013 року порівняно з відповідним періодом попереднього року зменшився на 3,4%.
 
 
Коментарі (0)