ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаросія атакує енергетичну інфраструктуру України, щоб домогтися повного блекауту

росія атакує енергетичну інфраструктуру України, щоб домогтися повного блекауту

Російські терористичні війська атакують енергетичну інфраструктуру України, щоб домогтися повного блекауту та поставити під загрозу загальноєвропейську енергосистему
Російські терористичні війська атакують енергетичну інфраструктуру України, щоб домогтися повного блекауту та поставити під загрозу загальноєвропейську енергосистему, частиною якої є Україна. 
 
Про це заявив Міністр енергетики України Герман Галущенко, пише "Україна Комунальна".
 
Галущенко наголосив, що російські атаки на енергетичну інфраструктуру є безпрецедентними для України та всього світу. За його словами, такі удари ставлять під загрозу енергобезпеку ЄС, оскільки українські система передачі електроенергії, газотранспортна система, підземні сховища газу давно є її частиною.
 
"Ворог модифікував тактику і озброєння, яке застосовує. Цілями останніх атак були об’єкти теплової та гідрогенерації, тобто маневрові потужності, а також система передачі електроенергії, а саме автотрансформатори та підстанції. Росіяни хочуть досягнути повного блекауту України. Тому дуже важливо консолідувати наші зусилля для того, щоб протистояти російській агресії наступної зими", - розповів Галущенко.
 

У межах підготовки до наступного опалювального сезону потрібно не тільки відновлювати пошкоджені об’єкти, але й нарощувати потужності балансуючої та розподіленої генерації. 

 
Коментарі (0)