ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняРосія домовилась з Туреччиною про будівництво сухопутної ділянки «Турецького потоку»

Росія домовилась з Туреччиною про будівництво сухопутної ділянки «Турецького потоку»

Російський «Газпром» підписав з Туреччиною угоду про будівництво сухопутної ділянки транзитної нитки газопроводу «Турецький потік»
Російський «Газпром» підписав з Туреччиною угоду про будівництво сухопутної ділянки транзитної нитки газопроводу «Турецький потік», це повідомляє прес-служба «Газпрому».
 
"Відбулося підписання Протоколу між ПАТ "Газпром" і урядом Турецької Республіки про сухопутну ділянку транзитної нитки газопроводу "Турецький потік" для поставок російського газу європейським споживачам. У розвиток Протоколу "Газпром" і Botas уклали Угоду про основні умови і параметри будівництва цієї ділянки. Підписання документів дозволяє перейти до практичних кроків по реалізації проекту. Будівництвом сухопутної ділянки буде займатися спільна проектна компанія TurkAkim Gaz Tasima AS, яка буде створена а паритетній основі", - йдеться в повідомленні прес-служби.
 

Між компаніями були підписані документи з позасудового врегулювання поточного арбітражного спору за умовами контрактів на поставку російського природного газу турецьким споживачам.

Арбітражний розгляд найближчим часом буде припинено. 

 
Коментарі (0)