ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаросія готує нові масовані обстріли України по об'єктах енергетики - ГУР

росія готує нові масовані обстріли України по об'єктах енергетики - ГУР

росія готується до нових масованих обстрілів України, зокрема по об'єктах енергетики. Про це розповів речник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибіцький
росія готується до нових масованих обстрілів України, зокрема по об'єктах енергетики. Про це розповів речник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибіцький в інтерв'ю Corriere della Sera. 
 
За словами речника, розвідка фіксує підготовку до нових ударів. росіяни можуть ударити по енергетиці України в холодну погоду, щоб залишити населення без світла та тепла. 
 
"Вони готують нові бомбардування, у нас є інформація про це", - зазначив Скібіцький. 
 
Також він розповів, що на московії відчувають дефіцит високоточних і балістичних ракет. Це підтверджується тим, що ворог зменшує кількість випущених ракет під час останніх атак.
 
"Так, перед Новим роком у нальотах росіяни застосували лише 20 ракет. У жовтні вони випускали по 70-80. Зараз вони також використовують суміш ракет, які запускають з повітря та з моря, а також безпілотники. Ми також знаємо, що у них залишилося лише 90 "Іскандерів". У них проблеми з виробництвом цієї зброї. І вони також зменшили частоту бомбардувань", - сказав Скібіцький. 
 

"Але це все одно небезпечно, напевно вони все одно намагатимуться вдарити по нашій енергетичній інфраструктурі. Очікується зниження температури сьогодні та завтра. І вони намагаються залишити без світла населення всієї України особливо в ці моменти, коли холодніше", - пояснив він. 

 
Коментарі (0)