ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняРосія відправить на Донбас «газову» гуманітарку

Росія відправить на Донбас «газову» гуманітарку

Російська Федерація планує поставляти природний газ у населені пункти «ДНР» та «ЛНР» безкоштовно. Відповідне заяву зробив російський Прем’єр.

Російська Федерація заявляє про готовність поставляти природний газ у населені пункти Донбасу, які знаходяться на територіях так званих ДНР та ЛНР. Про це сьогодні на засіданні уряду повідомив Прем’єр-міністр Росії Дмитро Мєдвєдєв.

Так, чиновник доручив Міністерству палива та енергетики РФ спільно з «Газпромом» розробити план надання гуманітарної допомоги у вигляді поставок природного газу.

«Ще одна проблема стосується газопостачання, оскільки за рішенням української влади, поки не скасованим, склалася така ситуація, що на території цілої низки населених пунктів не поставляється газ. Хотів би, щоб Міністерство енергетики і «Газпром» підготували пропозицію про надання гуманітарної допомоги у вигляді поставок газу для потреб цих регіонів», - заявив Медведєв.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Міненерго заявляє, що домовленості щодо літнього газового пакету залежать від геополітики. У відомстві відмічають, що ситуація може змінюватись.

 
Коментарі (0)