ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024росіяни пошкодили майже половину обладнання ТЕС - Центренерго

росіяни пошкодили майже половину обладнання ТЕС - Центренерго

Попри складний початок роботи, "Центренерго" вдалось попри війну збільшити власні потужності забезпечити та стабільний опалювальний сезон
Попри складний початок роботи, "Центренерго" вдалось попри війну збільшити власні потужності забезпечити та стабільний опалювальний сезон. Про це в ефірі телемарафону заявив технічний директор ПАТ "Центренерго" Євгеній Гаркавий, пише "Україна Комунальна".
 
Україна перезимувала  блекаутів, без відключень електроенергії і попри прогнози деяких експертів - перезимували зі світлом та теплом.
 
"Ця зима була справжнім викликом. Внаслідок ракетних ударів росіян було пошкоджено близько 40% обладнання на наших ТЕС. Ми також розуміли, що ворог продовжить знищувати енергетичні об'єкти України. (...) Ситуація з якої ми розпочинали роботу загрожувала зриву опалювального сезону", - розповів технічний директор ПАТ "Центренерго".
 
Водночас він наголосив, що енергетикам вдалось налагодити роботу компанії, скоригувати ремонтну програму, та навіть збільшити потужності компанії вшестеро.
 

"Востаннє "Центренерго" працювало з такими потужностями ще 10 років тому, тобто до початку війни. Наші склади заповненні вугіллям і ми повністю забезпечили потреби наших ТЕС",- резюмував Євгеній Гаркавий. 

 
Коментарі (0)