ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаРосійський енергоміст не врятує Крим від кризи в енергетиці

Російський енергоміст не врятує Крим від кризи в енергетиці

У Криму продовжиться режим надзвичайної ситуації навіть після введення в експлуатацію другої нитки енергомосту з Краснодарського краю. Окрім того, самопроголошена влада планує провести перевірку всієї енергосистеми півострова.

У Криму не відмінятимуть надзвичайну ситуації навіть після запуску другої нитки енергомосту з Росії. Про це заявив «голова» окупованого Криму Сергій Аксенов. Про це повідомляється на сайті «Уряду Республіки Крим».

За його словами, НС може бути відмінена лише після моніторингу енергосистеми півострова.

«Ми роботу штабу поки залишаємо в тому ж режимі. Режим НС не знімаємо. Після того, як ми до кінця тижня промоніторимо повністю роботу всієї енергосистеми, будуть запропоновані варіанти роботи штабів», - сказав він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, окупаційна влада Криму оголосила на півострові режим воєнного часу. Таке формулювання вжив очільник Криму Сергій Аксьонов. Причина - дефіцит прісної води. Самопроголошена влада хоче, аби власники свердловин постачили воду безкоштовно. На відмову підприємців, Аксьонов пригрозив відібрати скважини силою.

 
Коментарі (0)