ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГРозенко: Кабмін жорстоко покарає підприємства за завищені платіжки ЖКГ

Розенко: Кабмін жорстоко покарає підприємства за завищені платіжки ЖКГ

Підприємства , які розсилають українцям завищені платіжки і вимагають повернути субсидію, будуть жорстко покарані.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко .

«Київенерго» замість того, щоб  розповідати про те, що вони не бачать підстав для перерахунку платіжок, повинні були вийти на прес-конференцію разом із заступником КМДА, стати перед людьми на коліна і сказати: «Вибачте, ми зробили величезну помилку при розрахунках платіжок», - наголосив Розенко.

Він розповів, що Кабмін створив спецкомісії, які поїдуть в області, де виникли найбільш конфліктні ситуації з призначенням субсидій та рахунками за ЖКП. Розенко підкреслив, що Уряд не буде сидіти і спокійно спостерігати за такими маніпуляціями.

«Зокрема, у нас є інформація що в Одеській області одне із підприємств надіслало людям повідомлення про необхідність повернути субсидію за минулий рік. «Я вважаю, що це провокація. Це відверте шахрайство. Хочу наголосити всім громадянам України. Субсидія – це безповоротна допомога. Я закликаю людей відразу інформувати Уряд», - наголосив він.

Раніше повідомлялося, що можливим приводом для чергового «Майдану» можуть стати введені завищені тарифи на тепло. Не так давно громадяни України почали отримувати перші платіжки з захмарними сумами.

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запропонував українцям, які не мають субсидії, або не бажають її отримати, оплачувати рахунки за комуналку у розстрочку.

 

 
Коментарі (0)