ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГРозенко: Кількість одержувачів субсидій скоротиться сама собою

Розенко: Кількість одержувачів субсидій скоротиться сама собою

Уряд не запроваджуватиме жодних додаткових обмежень або критеріїв для скорочення кількості одержувачів субсидій

 

Уряд не запроваджуватиме жодних додаткових обмежень або критеріїв для скорочення кількості одержувачів субсидій, заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

"Ніяких штучних обмежень кількості одержувачів субсидій уряд не допустить. Ми не вводимо ніяких додаткових обмежень або критеріїв і не хочемо у когось відібрати субсидію або зменшити її розмір", - сказав він.

За словами Розенка, зменшення кількості субсідіантов може статися лише природним шляхом - внаслідок зростання доходів громадян, передає УНІАН.

"Зростання доходів громадян, з одного боку, з іншого, і позиція уряду в цьому питанні чітка і однозначна, підвищення цін на газ в цьому опалювальному сезоні не буде. Тому доходи людей збільшаться, вартість житлово-комунальних послуг залишиться незмінною і за рахунок цього кількість тих, хто отримує субсидії, може дещо зменшитися ", - зазначив віце-прем'єр-міністр.

Розенко нагадав, що оформлення субсидії на наступний опалювальний період буде відбуватися автоматично.

"Всім, хто отримував субсидії раніше, на наступний опалювальний сезон вона буде переоформлена автоматично, без додаткового звернення", - додав чиновник.

 

 
Коментарі (0)