ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняРозгерметезований газопровід на Закарпатті полагодили

Розгерметезований газопровід на Закарпатті полагодили

Сьогодні вночі спеціалісти завершили ремонт раніше розгерметизованого газопроводу на Закарпатті. В «Укртрансгазі» наголошують, що пригода не вплинула поставки газу для України та Європи.

Цієї ночі на Закарпатті було завершено ремонтні роботи щодо відновлення цілісності раніше розгерметизованого газопроводу «Союз». Про це повідомили у прес-службі ПАТ «Укртрансгаз».

«Надзвичайна ситуація не вплинула на транспортування природного газу для споживачів України та Європи. Постраждалих не було», - йдеться в повідомленні.

Поміж тим, в «Укртрансгазі» наголошують, що загалом у ремонтних роботах брали участь близько 30 чоловік та важка спецтехніка.

Нагадаємо, що на магістральному газопроводі «Союз», яким постачають газ з Російської Федерації до Європи, стався вибух через розгерметизацію. Аварія відбулася неподалік Хуста - поблизу села Городилово. Труба діаметром майже 1,5 метри розгерметизувалася під землею. З місця пошкодження під тиском почав вириватися газ. Унаслідок вибуху утворився 50-метровий вогняний стовп, який було видно за десятки кілометрів. На щастя, ніхто не постраждав, загрози довкіллю немає - запевняють рятувальники.

 
Коментарі (0)