ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаРозробляється програма компенсації українцям тіла кредиту на встановлення сонячних панелей

Розробляється програма компенсації українцям тіла кредиту на встановлення сонячних панелей

Фонд розвитку підприємництва розробляє програму компенсації українцям тіла кредиту на встановлення сонячних панелей у приватних домогосподарствах
Фонд розвитку підприємництва розробляє програму компенсації українцям тіла кредиту на встановлення сонячних панелей у приватних домогосподарствах, про це розповів голова правління ФРП Андрій Гапон.
 
За його словами, з пропозицією про підготовку нової програми підтримки енергетики, орієнтованої на фізичних осіб, до Фонду звернулося Міненерго. 
 
«Це досить незвична для нас категорія реципієнтів, адже раніше ФРП орієнтувався лише на підтримку українського бізнесу - передовсім, мікро-, малого й середнього підприємництва. Ідея полягає в тому, щоб за рахунок додаткового фінансування, яке ми знайшли, власники приватних домогосподарств могли взяти споживчі позики в банках-партнерах нової бюджетної програми для компенсації тіла кредитів, виданих для встановлення сонячних панелей», - пояснив Гапон.
 

ДП «Гарантований покупець» сплатило виробникам енергії з відновлюваних джерел 513,6 млн грн за квітень 2023 року. 

 
Коментарі (0)