ГоловнаКоментаріЕлектроенергетикаР.Слободян: "Будуть оновлені списки критичної інфраструктури"

Р.Слободян: "Будуть оновлені списки критичної інфраструктури"

Голова Держінспекції енергетичного нагляду Руслан Слободян повідомив, що наразі в Україні відбувається інвентаризація, яка повинна допомогти зробити розподіл споживання електроенергії для критичної інфраструктури та побутових споживачів справедливим
Голова Державної інспекції енергетичного нагляду Руслан Слободян У ефірі телемарафону повідомив, що наразі в Україні відбувається інвентаризація, яка повинна допомогти зробити розподіл споживання електроенергії для критичної інфраструктури та побутових споживачів справедливим, пише "Україна Комунальна".
 
“Ця чергова інвентаризація покликана на те, щоб впорядкувати цей процес. Будуть оновлені списки критичної інфраструктури. І вони будуть враховані в балансі кожної області”, – розповів Слободян. 
 

Він пояснив, що кожна область має свій ліміт споживання електроенергії. Якщо від ліміту “відняти” об’єкти критичної інфраструктури, решта – йде побутовим споживачам, які найбільше залучаються до графіків погодинних відключень.

Сьогодні ж робиться усе можливе, аби цей розподіл відбувався справедливо. Це допоможе уникнути випадків, коли об’єкти, які не відіграють важливу роль, залишались з електропостачанням. 

 
Коментарі (0)