ГоловнаНовини ЖКГТранспортРух Дегтярівським шляхопроводом у Києві відкрили

Рух Дегтярівським шляхопроводом у Києві відкрили

У Києві офіційно відкрили рух Дегтярівським шляхопроводом, повідомляють столичні ЗМІ.

 

 

 

У Києві офіційно відкрили рух Дегтярівським шляхопроводом, повідомляють столичні ЗМІ.

"Незважаючи на аварію на будівництві наприкінці вересня, підрядник встиг виконати заплановані роботи. Міст та з'їзди готові до експлуатації. Наступного року мають облаштувати велодоріжки, тротуари та зробити благоустрій території", - пише у коментарі до відео телеканал Київ.

Міська влада Києва повідомляє, що тепер це - фактично новий об'єкт.

Шляхопровід збудований у 1963 році і з того часу його капітально не оновлювали, об'єкт знаходився в аварійному стані.

"Мостовики розібрали конструкції споруди, фундамент і замінили новими з покращеними характеристиками. Новий шляхопровід на 1м вище, ніж попередній. Ширина споруди збільшилися з 28 м до 40 м. Довжина шляхопроводу - 36 м замість 33 м. Поліпшені параметри збільшать пропускну спроможність до 45 м автомобілів на добу. Також на новому шляхопроводі зберегли трамвайну лінію, на якій повністю оновили рейки, посилили монолітні плити полотна. Відкритий рух і заїздами та з'їздами нового шляхопроводу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що весь комплекс робіт завершать наступної весни.

Нагадаємо, 30 вересня у Києві під час ремонтних робіт обрушився Дігтярівський міст. Обійшлося без жертв та постраждалих. Відкрито кримінальне провадження, правоохоронці провели обшуки одночасно на вісім адрес.

 

 

 

 
Коментарі (0)