ГоловнаНовини ЖКГТранспортРух столичним Подільським мостом повністю запустять у вересні

Рух столичним Подільським мостом повністю запустять у вересні

Мер Києва Віталій Кличко перевірив сполучення Подільсько-Воскресенського мостового переходу з Троєщиною, де будують дорогу з тунелем для виїзду на вулицю Оноре де Бальзака із пересадковим пасажирським вузлом

 

Мер Києва Віталій Кличко перевірив сполучення Подільсько-Воскресенського мостового переходу з Троєщиною, де будують дорогу з тунелем для виїзду на вулицю Оноре де Бальзака із пересадковим пасажирським вузлом. Про це повідомляють на сайті КМДА.

«Робимо все, щоб рух автомобільного транспорту Подільсько-Воскресенським мостом повністю запустити у вересні», — наголосив під час перевірки Кличко.

Нагадаємо, що 1 грудня 2023 року на Подільсько-Воскресенському мосту відкрили рух для спецтранспорту, автомобілів екстрених служб та автобусне сполучення для пасажирів з лівого берега на правий.

Тоді очільник Києва Вітай Кличко зазначив, що вже в кінці 2024 року буде можливий автопроїзд і на вулицю Бальзака. А фінальним етапом стане запуск метро на Троєщину.

Зазначається, що завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мосту і введення його експлуатацію має розвантажити Північний міст і сприяти майбутньому запуску метро на Троєщину.

 

 

 

 

 
Коментарі (0)