ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГРівне отримає фінансову допомогу від Європейського інвестиційного банку

Рівне отримає фінансову допомогу від Європейського інвестиційного банку

Рівне отримає кредит обсягом 5,5 млн. євро для впровадження заходів з енергозбереження та підвищення енергоефективності комунальних закладів та установ в рамках "Програми розвитку муніципальної інфраструктури України".

Європейський інвестиційний банк надасть Рівному кредит в розмірі 5,5 млн. євро для впровадження заходів з енергозбереження та підвищення енергоефективності комунальних закладів та установ. Реалізація цього проекту зменшить витрати з міського бюджету, знизить споживання природнього газу та електроенергії. Подібні заходи відбуватимуться в рамках "Програми розвитку муніципальної інфраструктури України". 

Проектом передбачено проведення заходів з енергозбереження  в загальноосвітніх, спортивних та музичних школах, медичних установах та дошкільних закладах обласного центру. Середній термін окупності енергозберігаючих заходів, які можуть бути впроваджені у 30-40 комунальних об’єктах, становить 4-12 років. 

Реалізація цього проекту зменшить витрати з міського бюджету а також знизить споживання природнього газу та електроенергії.

Торік у липні Європейський інвестиційний банк вже надавав Україні кредит в розмірі 400 млн. євро на фінансування інфраструктурних проектів українських великих і середніх міст по захисту та відновленню комунальної інфраструктури в рамках все тогог ж Проекту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України».

 
Коментарі (0)