ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняРівненським селам не забракне газу

Рівненським селам не забракне газу

Природний газ доходить до віддалених населених пунктів. На Рівненщині проклали новий газопровід та забезпечили теплом понад 800 будинків.

На Рівненщині  газифіковують населені пункти. Відсьогодні газ з’явився в оселях жителів сіл Берестя (552 будинків) та Орв’яниця (309 будинків), у Дубровицькому районі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Рівненської ОДА.

Як зазначається, підвідний газопровід проклав за свої кошти НАК «Нафтогаз України», спрямувавши на ці цілі 8 мільйонів гривень.

Загалом нині у районі разом із цими селами вже газифікували 8 населених пунктів. Натомість Дубровиччина залишається найменш газифікованою з-поміж районів області. Тож у найближчій перспективі газ отримають ще три тамтешні села – Соломіївка, Кураж та Бережниця.

До кінця року список газифікованих населених пунктів поповнить ще 4 села у Рівненському районі та 1 у Корецькому.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на Прикарпатті газифікували найвіддаленіший населений пункт Галицького району. За словами заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації Руслана Гусака, до проведення робіт із газифікації села Тумир долучилися обласна та районна влада, громада села. Загальна кошторисна вартість газопроводу - понад 800 тис. грн. До кінця поточного року на території області буде газифіковано ще три  населені пункти.

 
Коментарі (0)