ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГРізницю в тарифах погасять більшою кількістю векселів

Різницю в тарифах погасять більшою кількістю векселів

Кабмін збільшив обсяг випуску казначейських векселів на 6,1 млрд грн для погашення заборгованості в січні-вересні з різниці тарифів за теплову енергію та водопостачання.

Кабінет Міністрів збільшив граничний обсяг випуску казначейських векселів для погашення заборгованості за різницю в тарифах за теплову енергію та водопостачання на 6,1 млрд грн для погашення заборгованості в січні-вересні. Це випливає з постанови Кабміну №934 від 18 грудня, - передають «Коментарі».

Раніше передбачався випуск векселів для погашення заборгованості, сформованої станом на 1 січня 2013 року. Тепер на погашення заборгованості за січень-вересень 2013 року уряд має намір випустити 3,8 млрд грн «теплових» векселів і 2,2 млрд грн векселів на погашення заборгованості за водопостачання.

При цьому на погашення заборгованості, сформованої за станом на 1 січня, уряд має намір випустити до 2,9 млрд грн.

Нагадаємо, у листопаді Президент Віктор Янукович дозволив Кабінету Міністрів розраховуватися з місцевими бюджетами за боргами за комунальні послуги казначейськими векселями.

За даними Кабміну, за станом на 1 січня 2013 року держбюджет заборгував місцевим бюджетам з різниці в тарифах на теплову енергію для населення 3,9 млрд грн. До 1 вересня 2013 року ця сума збільшилася до 10,6 млрд грн.

 
Коментарі (0)