ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВСадовий спростував закиди щодо поширення львівського сміття

Садовий спростував закиди щодо поширення львівського сміття

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував звинувачення щодо розповсюдження львівського сміття поза полігонами.

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував інформацію про періодичне виявлення поза полігонами для утилізації твердих побутових відходів сміття зі Львова, повідомляють “Українські Новини”.

“Кожен факт повинен бути доведений до кінця. Тому що є провокації, коли висипають купку сміття і зверху лежить нова візитка Садового. Я ще не отримав жодного доказу щодо львівських перевізників, що нібито вони це робили”, - заявив Садовий.

За словами львівського міського голови, його заступник Сергій Бабак розмовляв з керівництвом Міністерства внутрішніх справ про об'єктивність розслідування таких подій і оперативну передачу владі Львова цих фактів.

“Треба зрозуміти, хто порушив закон. Моя позиція чітка: якщо хтось висипає відходи поза полігонами - це великий злочин, за який треба карати. Будуть показані факти - будемо адекватно реагувати”, - прокоментував він.

Садовий також додав, що  перевізники, з якими укладено договір на вивезення сміття, працюють в екстремальній ситуації вже рік.

Як повідомлялося раніше, нещодавно львівське сміття знайшли біля в'їзду у Червоноград Львівської області.

Зокрема, кілька тонн відходів вивалили просто на під'їзді до міста, яке раніше погодився приймати сміття.

Варто відзначити, що червоноградські активісти обіцяють заблокувати в'їзд для львівських сміттєвозів на свій полігон у тому випадку, якщо нелегально викинуте сміття не приберуть. 

 
Коментарі (0)