ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСАП черговий раз закрила кримінальне провадження щодо «Роттердам+»

САП черговий раз закрила кримінальне провадження щодо «Роттердам+»

Спеціалізована антикорупційна прокуратура вдруге закрила кримінальне провадження щодо «Роттердам+». Йдеться про справу про багатомільярдні збитки від впровадження формули розрахунку ціни на електроенергію
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) вдруге закрила кримінальне провадження щодо «Роттердам+». Йдеться про справу про багатомільярдні збитки від впровадження формули розрахунку ціни на електроенергію, про це повідомила пресслужба  Національного антикорипційного бюро.
 
НАБУ категорично проти і оскаржуватиме це рішення. Таку інформацію повідомила пресслужба Національного антикорупційного бюро.
 
Справу закрили нібито через відсутність складу кримінального злочину.
 
Раніше на парламентському комітеті прокурор Пономаренко повідомив, що він не може передати до суду справу «Роттердам+», оскільки не встановлені розміри збитків та постраждалі.
 

Нагадаємо, у березні 2017 року НАБУ почало розслідувати змову під час впровадження формули «Роттердам+». У жовтні 2018 року керівник НАБУ Артем Ситник заявив, що українці переплатили 15 мільярдів гривень через необґрунтоване застосування цієї формули. Згодом рівень збитків сягнув майже 19 мільярдів. 

 
Коментарі (0)