ГоловнаНовини ЖКГТранспортСБУ викрила схему по розкраданню коштів «Укрзалізниці»

СБУ викрила схему по розкраданню коштів «Укрзалізниці»

Служба безпеки України викрила масштабну схему розкрадання коштів "Укрзалізниці", які були виділені на ремонт залізничного моста

Служба безпеки України викрила масштабну схему розкрадання коштів "Укрзалізниці", які були виділені на ремонт залізничного моста. Правоохоронці повідомили про підозру організаторам сделкі. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Як повідомляється, ділки організували операцію під час відновлення залізничного моста на ділянці міжнародного сполучення Гомель - Чернігів - Київ. Від цього об'єкта залежить функціонування транспортного коридору, що проходить по території України.

СБУ встановила, що посадові особи регіональної філії "Південно-західна залізниця" діяли спільно з менеджментом підрядної організації. Під час капітального ремонту об'єкта критичної інфраструктури, вони вдвічі завищили обсяги виконаних робіт та вартість матеріалів.

В даний час зловмисникам повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше СБУ викрила привласнення комерсантами майна ЗАТ "Укргідроенерго" більш ніж на 32 млн гривень.

 

 

 
Коментарі (0)