ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСевастополь закільцюють газопроводом

Севастополь закільцюють газопроводом

У Севастополі вирішено розпочати будівництво нової кільцевої системи подачі газу.

«Ми будемо будувати кільце подачі газу з Північної сторони Севастополя на Південну. «Нафтогаз України» обіцяв нам дати гроші на будівництво цього газопроводу», - заявив голова правління ПАТ «Севастопольгаз» Олег Лактіонов.

При цьому він зазначив, що з газовим дюкером, будівництво якого йшло кілька років, і який повинен був закільцювати систему газопостачання Севастополя, виникли проблеми.

«Я не знаю, як вони будуть вирішуватися. Своїм розпорядженням від 22 травня 2012 року  експлуатацію дюкера  заборонила держінспекція охорони праці», - пояснив голова «Севастопольгазу».

Нагадаємо, в січні 2010 року в Севастополі був відкритий дюкер, який побудували, щоб закільцювати газотранспортну систему Південної та Північної сторін міста. Міська влада багато років заявляла, що з пуском дюкера в Севастополі буде вирішена проблема з падінням тиску газу в морозні зими.

У травні 2011 року компанія «Севастопольгаз» зупинила подачу газу по дюкера через Севастопольську бухту. Обстеження показало, що його експлуатувати небезпечно.

29 вересня 2011 голова правління компанії «Севастопольгаз» Олег Лактіонов в ефірі Севастопольської регіональної ДТРК заявляв, що подача газу до дюкера через Севастопольську бухту буде відновлена тільки після добудови та здачі об'єкта в експлуатацію.

Довідка: Дюкер - напірна ділянка трубопроводу, яка прокладається під руслом річки (каналу), по схилах або дну глибокої долини (яру), під дорогою, що розташована у виїмці.

allcrimea

 
Коментарі (0)