ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСевастополь знову буде отримувати світло за графіком

Севастополь знову буде отримувати світло за графіком

Російський "енергоміст" не витримує навантажень, в зв'язку з чим Севастополь переводять на графік відключення електроенергії, згідно з яким місто буде отримувати світло 3 години через 3.

Севастополю знову скоротили ліміт енергоспоживання зі 168 до 130 МВт, через що місто переходить на графік відключень світла 3 години через 3, повідомили на засіданні оперативного штабу НС.

У «Севастопольенерго» повідомляють, що дефіцит електроенергії становить близько 22 МВт, в той час, як ліміт споживання був на рівні 168 МВт.

 «З урахуванням діючих резервних джерел живлення, дефіцит електроенергії склав 22 МВт, в зв'язку з чим вводилися графіки відключення житлового сектора з 18 годин до 22 годин», - повідомляють в «Севастопольенерго».

У Криму тривають аварійні роботи в енергомережі через що, 24 і 25 березня прогнозується зниження ліміту на 50 МВт.

«Ліміт складе 130 - 140 МВт, тому буде застосований графік веерного відключення, імовірно, 3 через 3 години», - додав директор енергокомпанії Віктор Шульженко.

Так званий губернатор Севастополя Сергій Меняйло розпорядився забезпечити працездатність дизельних генераторів, а так само посилити виїзні бригади для їх обслуговування та проведення ремонтних робіт.

Нагадаємо, Крим був знеструмлений в кінці грудня 2015 року, коли активістами була підірвана опора високовольної лінії електропередач, що забезпечувала півострів електроенергією з материкової частини України. Після відновлення опори Крим як і раніше не отримує електрику з України, оскільки вже російська сторона отказалать від поставок, поклавши цю задачу на так званий енергоміст - високовольтний кабель, прокладений через Керченську протоку. Енергоміст функціонує з постійними перебоями, через що на півострові введений постійний графік відключення електрики.

 

 
Коментарі (0)