ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСевастопольці збираються мітингувати через графік подачі електрики

Севастопольці збираються мітингувати через графік подачі електрики

Мешканці Севастополя незадоволені графіком подачі електроенергії і планують з цього приводу організувати мітинг. Окрім того, у місті розклеюють оголошення із закликом писати скарги «владі» Севастополя та Росії.

У Севастополі невідомі активісти поширюють оголошення із закликом виходити на мітинг і висловлювати своє невдоволення «несправедливим» графіком подачі електроенергії, передають «Крим.Реалії».

«Кому набридло, що за ваш рахунок все місто має світло, кому набридло терпіти несправедливість, виходьте на мітинг», – йдеться в оголошеннях, розклеєних, зокрема, на під'їздах житлових будинків у Гагарінському районі Севастополя.

Зазначається, збори мають відбутися 27 січня ввечері на одній із зупинок громадського транспорту.

Також у місті з’явилися оголошення із закликом писати скарги на графік подачі електрики «владі» Севастополя та Росії.

Примітно, згідно з графіком, опублікованим на сайті окупаційного уряду Севастополя, енергопостачання міста проводиться по районах з інтервалом у три години, проте в деяких районах міста, за словами місцевих жителів, світло є постійно, а інші щодня залишаються без електрики.

Нагадаємо, Україна не має жодних підстав для відновлення електропостачання в Крим. Офіційний Київ заявляє, що питання поставок електрики на півострів носить політичний характер.

 
Коментарі (0)