ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСевастопольцям дозволили не платити за опалення

Севастопольцям дозволили не платити за опалення

При зниженні температури до 18 градусів і подальшому зниженні на кожен градус можна пред'являти претензії тим підприємствам, які забезпечують теплом

Населення не повинно платити за тепло, якщо температура в квартирі становить нижче 12 градусів.

Про це повідомив представникам засобів масової інформації голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба, інформує прес-служба.

Він зазначив, що при зниженні температури до 18 градусів і подальшому зниженні на кожен градус можна пред'являти претензії тим підприємствам, які забезпечують теплом.

Також В.Яцуба доручив комунальним службам у платіжних квитанціях розписати вартість фактично наданих послуг, щоб севастопольці знали, за що вони платять.


Довідка:

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2010 р. № 151 «Про затвердження Порядку проведення перерахунків розміру плати за надання послуг з централізованого опалення...», при температурі в житлових приміщеннях нижче 12 градусів (у кутових кімнатах – нижче 14 градусів) плата за централізоване опалення не стягується.

У разі зниження температури в діапазоні від 12 до 18 градусів у житлових приміщеннях (у кутових кімнатах від 14 до 20 градусів) плата зменшується на 5% за кожен градус відхилення.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)