ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСевастопольські будинки готуватимуть до зими в листопаді

Севастопольські будинки готуватимуть до зими в листопаді

«Влада» окупованого Севастополя заявляє, що реконструкція покрівель та фасадів, а також капітальний ремонт внутрішньобудинкових мереж центрального опалення розпочнеться в листопаді.

У листопаді в Севастополі почнуть реконструкцію покрівель та фасадів, а також капітальний ремонт внутрішньобудинкових мереж центрального опалення. Кошти на ці цілі візьмуть з міського бюджету, а також з Фонду сприяння реформування ЖКГ. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «уряду» окупованого Севастополя.

В план підготовки до осінньо-зимового сезону Департамент міського господарства також включив роботи по підключенню 48 дизель-генераторних установок. До 1 листопада у місто поставлять близько 2 тис. тонн вугілля.
 
Запас піско-соляної суміші налічує близько 750 тонн, що становить 25% від загальної потреби. Усього планується закупити близько 3 тис. тонн суміші.
 
Як повідомили в прес-службі, на сьогоднішній день підприємства та установи міста готові до зими на 70%. В даний час в Севастополі функціонують 114 котелень, з яких 92 – газові, дві – мазутні, одна – на дизельному паливі. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Криму кажуть, що росіяни купили на півострові понад 10 тис. квартир за рік. Представники окупантської влади вважають, що економічні процеси в Криму цілком активні.
 
Коментарі (0)