ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Сєвєродонецька ТЕЦ на «бойовому чергуванні»

Сєвєродонецька ТЕЦ на «бойовому чергуванні»

Сєвєродонецька теплоелектроцентраль готова подавати тепло і гарячу воду хоч завтра. Окрім того, зобов'язується забезпечити мінімальні подачі електроенергії до ряду населених пунктів. Однак, чи готові до цього міські комунальні структури - питання.

Сєвєродонецька теплоелектроцентраль може дати тепло й гарячу воду хоч завтра. Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

«Питання лише в тому, чи готові їх прийняти міські комунальні структури. Слід також врахувати, що за рішенням Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, опалювальний сезон цього року має розпочатися 1 листопада» - підкреслюється у повідомленні.

А також зазначається, що наразі Сєвєродонецька ТЕЦ фактично перебуває на «бойовому чергуванні» й у випадку нових надзвичайних ситуацій готова подати струм в електромережу вже через 2 хвилини.

«Енергетичних потужностей станції вистачить для мінімального забезпечення електроенергією Сєвєродонецька, Рубіжного, Лисичанська та північної частини Луганщини» - уточнюється у повідомленні.

Довідково: Сєвєродонецька теплоелектроцентраль — одна з найбільших в Україні ТЕЦ. Останні роки працює тільки в зимовий сезон, виробляючи не лише електроенергію, але й подаючи в житловий сектор Сєвєродонецька тепло й гарячу воду.

 
Коментарі (0)