ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГШале Грааль - незабутній відпочинок в Трускавці

Шале Грааль - незабутній відпочинок в Трускавці

Курорт Трускавець відноситься до числа найбільш мальовничих місць України.

Курорт Трускавець відноситься до числа найбільш мальовничих місць України. Гості зі всієї Європи приїжджають сюди насолодитися красою природи та гарненько оздоровитися. А сприяє цьому чисте гірське повітря і цілющі мінеральні води, аналогів яким у світі немає.

Путівка до Трускавця: санаторії та ціни

Путівка в Трускавець - унікальний шанс возз'єднатися з природою. На території курортної зони розташовується безліч готелів і пансіонатів різних класів, які готові прийняти гостей на протязі всього року. Такий відпочинок буде цікавий всім незалежно від віку та захоплень. Численні зручності створені для того, щоб туристам було максимально комфортно.

До числа найбільш популярних та укомплектованих санаторно-курортних комплексів містечка відносять санаторій "Шале Грааль", "Міротель", "Ріксос Прикарпаття" та інші. Це п'ятизіркові готелі з власними СПА центрами, оздоровчими комплексами та розвиненою інфраструктурою.

Для повноцінного відпочинку в Трускавці туристам пропонується кілька тарифів, які відрізняються якістю харчування, частотою відвідин медичних і СПА центрів та переліком лікувальних процедур. Вартість путівки в Трускавець в 2021 році залежить від таких факторів, як категорія номера, кількість гостей в ньому, обраний тариф, сезонність. Якщо Ви вирішили відвідати Трускавець, путівку Ви зможете придбати у представників компанії "Карпати Круїз". Менеджери фірми більш докладно розкажуть Вам про всі переваги курортного відпочинку і підберуть найбільш вигідний варіант.

Шале Грааль - комфортабельний СПА готель в Трускавці

СПА готель "Шале Грааль" у Трускавці розташовується в центральній частині міста поблизу всієї міської інфраструктури. Це справді унікальне місце завдяки своїй архітектурі та особливій атмосфері. Перевагами комплексу є:

  • вдале розташування;
  • сучасний формат відпочинку;
  • різноманітність номерів на будь-який бюджет;
  • відмінно організоване дозвілля для дітей;
  • якісне лікування;
  • відмінне харчування.

Номерний фонд комплексу включає 63 апартаменти преміум-класу площею від 40 м кв. до 130 м кв. Номери оснащені зручними меблями та сучасною побутовою технікою. Крім цього в апартаментах є власна міні-кухня, обладнана приладами для приготування їжі. У готелі встановлена централізована система вентилювання та кондиціювання, тому в кожній кімнаті свіжо та комфортно.

На території комплексу працює ресторан «Теодора» з літньою терасою, де подають страви як національної, так і європейської кухні. Гості можуть робити індивідуальні замовлення на дієтичні страви, а також дитячі обіди. Харчування туристів контролюється дієтологами і терапевтами. Щоб відвідати "Шале Грааль" в м. Трускавець, достатньо зв'язатися з представниками "Карпати Круїз" та обрати оптимальний тариф.

Тарифні плани на відпочинок в санаторії "Шале Грааль"

У багатьох комплексах Трускавця ціни путівки залежать від обраного тарифу на відпочинок і лікування. В "Шале Грааль" пропонуються наступні тарифи:

  • BB: проживання, сніданок по системі "шведський стіл", консультація лікаря, відвідування СПА центру, послуги дитячої кімнати і майданчиків.
  • FB: проживання, триразове харчування по типу "шведський стіл", консультація лікаря, послуги СПА центру "Авель", послуги дитячих кімнат і майданчиків.
  • VIP: проживання, сніданок, обід і вечеря в ресторані "Теодора", лікування в рамках обраного пакета, усі послуги СПА центру і дитячих кімнат.

Прийом мінеральних вод безкоштовний для всіх гостей комплексу. Також безкоштовними є послуги виклику таксі, занесення багажу та використання камери схову.

 

 
Коментарі (0)