ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЩе один банк почав видавати «Доступну іпотеку 7%»

Ще один банк почав видавати «Доступну іпотеку 7%»

Договори про співпрацю з ФРП «Крісталбанк» підписав у четвер 26 серпня.

 

Договори про співпрацю з ФРП «Крісталбанк» підписав у четвер 26 серпня.

«Крісталбанк» став учасником держпрограм «Доступні кредити 5-7-9%» і «Доступна іпотека 7%», передає Banker.ua з посиланням на прес-службу фінустанови.

До програм «Доступна іпотека 7%» і «5-7-9%» приєднався «Крісталбанк»: договори про співпрацю з ФРП фінустанова підписало у четвер 26 серпня.

За словами голови правління «Крісталбанка» Леоніда Гребинського, фінансова підтримка мікро- та малого бізнесу сьогодні вкрай важлива для сталого розвитку української економіки. Кредитування підприємців в рамках програми «5-7-9%» сприяє підвищенню рівня зайнятості населення, так як дозволяє зберегти існуючі робочі місця і допомагає створювати нові.

Що ж стосується «Доступною іпотеки 7%», то, каже Леонід Гребінський, іпотечне кредитування відіграє важливу роль в соціально-економічному розвитку держави, так як допомагає розвивати ринок нерухомості і підтримує соціальну стабільність. Також доступна іпотека, відзначають в банку, сприяє капіталізації ресурсів, будучи ефективним інструментом об'єднання фінансового ринку з ринком будівництва житла.

За словами глави українського Мінфіну Сергія Марченка, «5-7-9%» - одна з найбільш ефективних державних програм, і вона повинна бути переформатована таким чином, щоб більша частина кредитів йшла на інвестиції в основний капітал.

 

 

 
Коментарі (0)