ГоловнаПослугиФінансування ЖКГЩо таке кріоліполіз та кому він потрібен?

Що таке кріоліполіз та кому він потрібен?

Іноді для того, щоб отримати бажані контури тіла та позбутися від целюліту недостатньо правильного харчування й фізичних вправ

Іноді для того, щоб отримати бажані контури тіла та позбутися від целюліту недостатньо правильного харчування й фізичних вправ. Але це — не привід засмучуватися. На допомогу у таких випадках приходить технологія Coolsculpting, або ж кріоліполіз.

Кріоліполіз — це сучасний спосіб зменшення жирових відкладень під впливом низьких температур. За допомогою спеціального апарату, яким виконується процедура, вдається зруйнувати локальні жирові відкладення, зменшити прояви целюліту, покращити контури тіла та навіть зменшити болі у м'язах. Найбільш сучасним апаратом, який використовує метод температурного впливу, є Cryo T-Shock.

Cryo T-Shock: визнана ефективність та нагорода за новаторство

CRYO T-SHOCK — найсучасніший апарат, який генерує холодові та теплові потоки, й передає їх тканинам тіла. На міжнародній виставці Gicare у Парижі обладнання отримало нагороду за найбільш інноваційний продукт та підхід до людського тіла.

 

За допомогою апарату можливо:

 

  • позбутися від целюліту різних видів — враховуючи фіброзний та набряковий;
  • зменшити жирові відкладання у “жирових пастках” на тілі;
  • покращити контури фігури;
  • підвищити тонус м'язів.

 

Втім, застосування CRYO T-SHOCK 4.0 можливе не лише в естетичній медицині. Він використовується в фізіотерапії болю, для лікування різних захворювань та спортивних травм. Апарт стимулює вироблення ендорфінів і ряд інших природних реакцій організму, тим самим усуваючи запалення, розслабляючи, зменшуючи біль. 

В чому особливість процедур на CRYO T-SHOCK 4.0?

Під час процедури чергуванням теплих та холодних потоків створюється термальний шок. Це, своєю чергою, стимулює терморегуляторні реакції в організмі, дренаж, прискорює процеси обміну, сприяє локальному насиченню тканин киснем. 

 

Динамічний кріоліполіз на Cryo T-Shock заснований на тих же принципах, що і класичний, але має власні особливості. Основна відмінність — апарат не виконує вакуумного захоплення складки. Таким чином, проводити процедуру можна на різних ділянках тіла: враховуючи ті, де формування складки є проблематичним. Потужний ефект забезпечує також комбінований вплив холоду та тепла. Температура та час впливу коригуються автоматично відповідно до вибраної програми.

 

Курс на апараті Cryo T-Shock зазвичай складається з 5-7 процедур 1 раз на 14 днів. Між сеансами додатково може призначатися мезотерапія, ударно-хвильова терапія. Також фахівці рекомендують підвищити в цей період вживання рідини.

 

 
 
 

 

 
Коментарі (0)