ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ західному напрямку на рейси вийде більше поїздів

У західному напрямку на рейси вийде більше поїздів

Державна адміністрація залізничного транспорту збільшила кількість рейсів додаткових поїздів, котрі були призначені на травневі свята. Найбільше укріпили залізничне сполучення з Заходом країни.

«Укрзалізниця» збільшила кількість рейсів раніше призначених на травневі свята додаткових поїздів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, на 4 травня із Києва та Ужгорода призначено рейси поїзда №519О/505Л Київ – Ужгород. На 3 травня відправленням із Києва та на 4 травня відправленням із Івано-Франківська призначено поїзд №219К/219Л Київ – Івано-Франківськ.

Зауважимо, усього на травневі свята призначено 13 додаткових поїздів та додаткові рейси 2 цілорічних поїздів. Найбільше з них – 9 поїде у напрямку Західної України до Львіва, Ужгорода та Івано-Франківська.

З повним списком додаткових поїздів на травневі свята можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» постійно здійснює аналіз попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом та, виходячи з власних можливостей, призначає додаткові поїзди та збільшує кількість вагонів у цілорічних поїздах. 

 
Коментарі (0)