ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГШвидкісні потяги «проїздили» майже мільярд

Швидкісні потяги «проїздили» майже мільярд

Швидкісні потяги «Інтресіті+» завдали збитків філії «Укрзалізниці» майже на 1 млрд грн. Втім зазначається, що залізничники очікують подальшого росту ін. на пальне та запчастини для поїздів.
З початку року філія ПАТ «Укрзалізниця» – Українська залізнична швидкісна компанія поїздів «Інтерсіті» та «Інтерсіті+» зазнала збитків на суму 864,2 млн грн, передає «УНН».
 
«Враховуючи значне підвищення цін виробників на сировину та матеріали, зростання курсу іноземної валюти, фінансове навантаження, збитки компанії за 11 місяців поточного року склали 864,2 млн грн, що більше аналогічного періоду минулого року у 2,5 рази, а 2013 року – понад 9 разів», – йдеться в повідомленні.
 
Поміж тим, в «Укрзалізниці» анонсують, що найближчим часом очікується продовження зростання цін на паливно-мастильні матеріали та запчастини.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ПАТ «Укрзалізниця» на 18-20 грудня призначила додаткові потяги на захід країни: Київ – Івано-Франківськ та Одеса – Львів. 
 
Коментарі (1)
Сергій Волоський
13 Грудня 2015 p. 14:13
"Швидкісні потяги «проїздили» майже МІЛЬЙОН", "зазнала збитків на суму 864,2 млн грн", тобто майже мільярд. То все таки на мільйон чи мільярд?