ГоловнаНовини ЖКГТранспортШвидкісний потяг зупинився через мороз

Швидкісний потяг зупинився через мороз

Швидкісний поїзд Львів – Київ українського виробництва, здійснив вимушену зупинку через мороз. «Укрзалізниця» пересадила пасажирів у поїзд Hyundai, який було направлено назустріч з Києва.

ПАТ «Укрзалізниця» на станції Шепетівка (Хмельницька обл.) здійснила пересадку пасажирів швидкісного поїзда категорії Інтерсіті+ №744 за маршрутом Львів - Київ, що обслуговується складом Екр-1 «Тарпан», в допоміжний швидкісний поїзд виробництва Hyundai, який було направлено на зустріч із Києва.  Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Згідно з повідомленням сьогодні о 7:32 поїзд Інтерсіті+ №744 сполученням Львів - Київ, який обслуговується вітчизняним складом ЕКр-1 «Тарпан», здійснив вимушену зупинку на станції Рудня-Почаївська (Рівненська обл.)

«Зупинка поїзда сталася через технічні причини, а саме внаслідок дії низьких температур на систему живлення поїзда. Опалення у вагонах не припинялося», - наголосили у прес-службі.

Зокрема, о 8:02 до ЕКр-1 «Тарпан» подали допоміжний локомотив, за допомогою якого рух поїзда було відновлено. При цьому, о 8:12 з Києва назустріч було направлено електропоїзд Hyundai HRCS-002, на який о 11:19 було здійснено пересадку пасажирів.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» збільшила вартість квитків першого класу на швидкісні поїзди Інтерсіті+. Це необхідно у зв'язку з подорожчанням електроенергії.

 
Коментарі (0)