ГоловнаНовини ЖКГТранспортСистема контролю за ремонтом доріг FIDIC повинна запрацювати з 2018 року

Система контролю за ремонтом доріг FIDIC повинна запрацювати з 2018 року

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що система контролю за ходом виконання дорожніх робіт FIDIC має повноцінно запрацювати з 2018 року

Система контролю за ходом виконання дорожніх робіт FIDIC має повноцінно запрацювати з 2018 року.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що система контролю за ходом виконання дорожніх робіт FIDIC має повноцінно запрацювати з 2018 року. 

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на канал «112».

«В цьому році ми в пілотному режимі запускаємо систему FIDIC, яка вже працює в будівництві. Це буде також незалежний інженерний нагляд за всіма етапами виробництва. Ця система повинна повноцінно запрацювати з 2018 року. Я вірю, що поєднання одного і другого запобіжника повинна мінімізувати нехлюйство, відсутність належного якості і корупцію. І плюс робота правоохоронних органів», - заявив Омелян.

Варто відзначити, що при системі FIDIC на автомобільних дорогах загального користування технічний нагляд за ходом виконання дорожніх робіт буде здійснювати інженер-консультант.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Україна втричі збільшить фінансування дорожньої інфраструктури у 2017 році.

Зокрема, Гройсман підкреслив, що ремонт доріг повинен проходити під пильним антикорупційним контролем.

Як повідомлялося раніше, державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") розраховує оголосити перші конкурси з будівництва концесійних доріг вже в 2017 році. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна в 3 рази збільшить фінансування дорожньої інфраструктури в 2017 році.

 

 
Коментарі (0)