ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСитуація у Херсонській області гірша, ніж очікувалося - ДТЕК

Ситуація у Херсонській області гірша, ніж очікувалося - ДТЕК

Ремонтні бригади компанії ДТЕК обстежили майже 100 км пошкоджених окупантами ліній електропередачі. Найближчим часом вони планують почати відновлювальні роботи.
Ремонтні бригади компанії ДТЕК обстежили майже 100 км пошкоджених окупантами ліній електропередачі. Найближчим часом вони планують почати відновлювальні роботи, заявив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук в ефірі національного телемарафону.
 
«Вчора наші фахівці обійшли 75 км зі 100, бачимо, що там 16 опор немає, багато дротів лежать на землі. Сьогодні будуть огляди у районі Давидова Брода, у районі Берислава, будемо розуміти, що там», – сказав він.   
 
За словами Сахарука, ситуація у Херсонській області гірша, ніж очікувалося, і навіть якщо працюватиме п'ять-шість ремонтних бригад, то відновлення лінії з Дніпропетровської області до Берислава триватиме не менш як два-три тижні.   
 

«Працюємо сьогодні із саперами. Завтра з військовою адміністрацією домовилися, щоб працювати великою кількістю бригад. Люди забезпечені всім необхідним. Головне, щоб міни прибрали, і можна було безпечно працювати», – наголосив він. 

 
Коментарі (0)