ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСитуація в енергосистемі станом на ранок 17 квітня

Ситуація в енергосистемі станом на ранок 17 квітня

Через мережеві обмеження на лініях оператора системи передачі застосовувалися графіки відключень у Харківській області, обмеження діють і сьогодні
Через мережеві обмеження на лініях оператора системи передачі застосовувалися графіки відключень у Харківській області, обмеження діють і сьогодні, пише "Україна Комунальна".
 
У вечірні пікові години відбувалось екстрене постачання електроенергії з Румунії і Польщі.
 
Наразі енергосистема України працює стабільно та збалансовано.
 
НАСЛІДКИ НЕГОДИ
 
Увечері через негоду відключалась високовольтна лінія на Дніпропетровщині. Лінію оперативно підключено. Також через грозу і шквальний вітер відключилось обладнання на високовольтній підстанції у Кривому Розі, знеструмилось 145 тисяч побутових споживачів, промисловість, частково - інфраструктура міста. Надвечір споживачів заживлено.
 
У м. Дніпро на високовольтній підстанції відключилось обладнання, знеструмились побутові споживачі, яких протягом пів години заживлено.
 
Через складні погодні умови відключилась повітряна лінія на Донеччині, знеструмились побутові споживачі і шахта (135 працівників виведено на поверхню).
 
НАСЛІДКИ ОБСТРІЛІВ
 
Протягом доби Чернігівщина зазнала обстрілів. Знеструмлено повітряні лінії, відключено 2,5 тисячі споживачів у 19 населених пунктах.
 
СИТУАЦІЯ НА ЗАЕС
 

Рівень води у ставку-охолоджувачі становить 15,47 м. Цього достатньо для забезпечення потреб станції. Усі блоки тимчасово окупованої станції перебувають у стані «холодний зупин». 

 
Коментарі (0)