ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСкільки українці зможуть отримати при монетизації субсидій

Скільки українці зможуть отримати при монетизації субсидій

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман назвав суму, яку, на його думку, компенсують українцям за заощаджені субсидії.

 Прем’єр-міністр стверджує, що півтора мільйонам сімей в Україні нададуть кошти за зекономлені субсидії протягом опалювального періоду. Наразі, каже Гройсман, триває прийняття рішень щодо монетизації економії.

Сума, яку повернуть українцям, становитиме близько 700 гривень. Прем’єр-міністр підсумував, що надалі питанням займатиметься Мінсоцполітики, котре й повинне представити кінцеве рішення. 

 

 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
05 Травня 2017 p. 21:55
Монетизувати свої субсидії чи ні -- нехай вирішує кожен субсидіант для себе сам, а не Уряд за нього... . Чого всіх гамузом заганяти в одне стадо?
Коля Пухов
05 Травня 2017 p. 21:57
А що таке, взагалі, субсидія? Cубсидія -- це не що інше як часткова компенсація державою знецінення її грошей. Бо насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня , лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Але знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово.