ГоловнаНовини ЖКГТранспортSkyUp до серпня скасував міжнародні рейси

SkyUp до серпня скасував міжнародні рейси

Український лоукостер SkyUp Airlines призупинив продаж авіаквитків на більшість міжнародних напрямків до 1 серпня

Український лоукостер SkyUp Airlines призупинив продаж авіаквитків на більшість міжнародних напрямків до 1 серпня. Про це повідомляє Хвиля з посиланням на дані Lowcostavia.com.ua.

Відзначається, що аналіз системи бронювання перевізника свідчить про скасування всіх своїх міжнародних регулярних рейсів, за винятком рейсів в Албанію і Болгарію.

На даний момент можна купити квитки на рейси з Києва до Тирани, а з 24 липня - з Києва в Бургас. Всі інші рейси SkyUp відкладені як мінімум до 1 серпня.

Крім того, лоукостер SkyUp повністю вилучив з продажу квитки на рейси в Бургас з Харкова, Запоріжжя та Львова, в Барселону зі Львова, Одеси, Харкова та Запоріжжя, з Ларнаки в Запоріжжі і Одесу.

Також повністю скасовані наступні рейси лоукостера SkyUp в 2020 році: Львів - Барселона, Одеса - Барселона, Харків - Барселона, Запоріжжя - Барселона, Одеса - Ларнака, Запоріжжя - Ларнака, Львів - Бургас, Харків - Бургас, Запоріжжя - Бургас.

Нагадаємо, лоукостер SkyUp вирішив відмовитися від польотів за трьома з восьми внутрішніх маршрутів. Авіакомпанія повідомила, що в зв'язку з комерційними причинами з 5 липня продовжить виконувати польоти за п'ятьма з оголошених раніше восьми напрямків внутрішньоукраїнського програми. Скасування рейсів торкнеться польотів між Львовом і Харковом, а також з Києва до Львова і Харкова до 15 вересня. Відзначається, що виконання внутрішніх рейсів є соціальним продуктом для SkyUp, адже українці не готові оплачувати реальну вартість авіарейсів.

Як повідомляла «Хвиля», авіакомпанія Ryanair анонсувала запуск п'яти нових маршрутів між Україною та Італією в 2021 році. Нові рейси будуть виконуватися з аеропорту Львова згідно із літнім розкладом 2021 року, яке почне діяти з кінця березня. Рейси здійснюватимуться в Барі, Неаполь, Палермо, Турин і аеропорт Тревізо поряд з Венецією. Частота рейсів - два рази на тиждень. Лоукостер Ryanair планує частіше літати зі Львова до Бергамо і Рим. У 2021 році на місці двох разів на тиждень рейси в ці пункти призначення будуть виконуватися чотири рази на тиждень.

 

 
Коментарі (0)