ГоловнаНовини ЖКГТранспортСімферополем курсуватиме нічний автобус

Сімферополем курсуватиме нічний автобус

З центрального аеропорту Сімферополя можна буде дістатися до парку Треньова нічним автобусом. Відповідний маршрут запрацює з наступного тижня.

Наступного тижня в Сімферополі почне роботу перший нічний маршрут №49А «Аеропорт Центральний - парк ім. Треньова». Про це повідомляє прес-служба Сімферопольської міської ради.

Рішення про введення маршруту було прийнято у зв'язку з численними зверненнями мешканців міста щодо поліпшення транспортного сполучення із віддаленими мікрорайонами - ГРЕС і Аэрофлотским у вечірній час.

При цьому наголошується, що щодня з 19.00 до 8.30 на лінії працюватиме два автобуси з інтервалом руху до 20 хвилин. Вартість проїзду буде складати 10 рублів.

Шлях прямування транспортних засобів наступний:

В прямому напрямку: Центральний Аеропорт, Євпаторійське шосе, пер. Персиковий, вул. Кім, вул. Гагаріна, бул. Леніна, вул. К.Маркса, вул. Жуковського, вул. А.Невского, пер. Совнаркомовский, пл. Радянська, пр. Кірова, вул. Чехова(парк ім. Треньова);

У зворотному напрямку: вул. Чехова (парк ім. Треньова), вул. Севастопольська, вул. Некрасова, пр. Кірова, пл. Радянська, пер. Совнаркомовский, вул. А. Невського, вул. Павленко, бул. Леніна, вул. Гагаріна, вул. Кім, Євпаторійське шосе, Аеропорт Центральний.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, через ремонт трамвайних колій у Харкові зміниться рух електротранспорту. Зокрема, це стосується трамваїв №5 і 8.

 
Коментарі (0)