ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСімферопольські електромережі розібрані по запчастинах

Сімферопольські електромережі розібрані по запчастинах

Зокрема, працівниками міськелектромережі в Центральному районі виявлено 3 крадіжки, в Київському районі – 4. Найбільше крадіжок зафіксовано у Залізничному районі, де відбулося 17 випадків

У березні цього року працівниками Сімферопольської міської електромережі було зареєстровано 24 випадки розкрадання обладнання в трансформаторних підстанціях.

Про це на оперативно-господарській нараді мерові кримської столиці Віктору Агєєву доповів перший заступник електромережі Юрій Перхняк, інформує прес-служба міськради.

За його словами, саме з таких трансформаторних підстанцій електрика надходить у щитові житлових будинків, навчальних закладів, дитячих садків та інших соціально значущих об'єктів. Крім того, крадіжки з трансформаторних станцій є поширеною причиною аварій на електромережах.

Зокрема, працівниками міськелектромережі в Центральному районі виявлено 3 крадіжки, в Київському районі – 4. Найбільше крадіжок зафіксовано у Залізничному районі, де відбулося 17 випадків розкрадання обладнання.

Підприємство Сімферопольської міської електромережі зазнало збитків на суму понад 40 тис. грн.

«За всіма фактами незаконного розкрадання обладнання направлені заяви до органів внутрішніх справ», - підкреслив Юрій Перхняк.


Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)