ГоловнаНовини ЖКГТранспортСімферопольських маршрутників позбавлять роботи за бруд і грубість

Сімферопольських маршрутників позбавлять роботи за бруд і грубість

За неохайний зовнішній вигляд, грубість водіїв, недотримання санітарних норм в автобусах і на шляху проходження маршрутних таксі договори з автоперевізниками розриватимуть

У Сімферополі за відмову безкоштовно возити пільговиків, неохайний зовнішній вигляд, грубість водіїв, недотримання санітарних норм в автобусах і на шляху проходження маршрутних таксі договори з автоперевізниками розриватимуть.

Про це на сьогоднішній нараді в мерії кримської столиці повідомив начальник управління транспорту Сімферопольської міської ради Андрій Каракулькін, інформує прес-служба міськради.

Також чиновник додав, що для перевірки дотримання умов договорів на здійснення перевезення пасажирів у міській раді створено спеціальну робочу групу. У результаті проведених перевірок були виявлені порушення в роботі ряду автомобільних перевізників.

«Проведено 9 рейдів на зупинках Мар'їно, Пневматика, 7-а міська лікарня, вул. Маршала Жукова, пл. Куйбишева, вул. Тарабукіна, вул. Тракторна, с. Левадки. Крім того, я сам регулярно їжджу на маршрутках і маю можливість оцінити стан транспорту», - сказав начальник управління транспорту.

У свою чергу заступник начальника управління транспорту та зв'язку Андрій Смаль нагадав керівникам транспортних компаній, що у травні поточного року буде оголошено конкурс на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах.

«Забезпечення безпеки, комфорту та належних умов для перевезення пасажирів є головним вашим завданням. При конкурсному відборі транспортних компаній, перш за все, буде враховуватися не тільки наявність і правильність оформлення всіх необхідних документів, а й стан резервного парку автобусів», - зазначив він.

Учасникам наради було рекомендовано здійснювати постійний контроль за роботою водіїв і якістю наданих послуг жителям і гостям міста.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)