ГоловнаНовини ЖКГТранспортСімферопольським маршрутникам включили зелене світло

Сімферопольським маршрутникам включили зелене світло

У Сімферополі триває перевірка міського громадського транспорту

На оперативно-господарській нараді в мерії кримської столиці начальник управління транспорту і зв'язку Андрій Каракулькін повідомив міському голові Віктору Агеєву, що в рамках огляду міських транспортних засобів перевірено 13 перевізників, які представили 235 автобусів, що обслуговують міські маршрути.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

За інформацією Андрія Каракулькіна, під час огляду перевіряється укомплектованість рухомого складу у відповідності до вимог чинного законодавства і правил безпеки, а також технічне оснащення автобуса і санітарний стан салону.

«Особливу увагу приділяється наявності можливостей для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, зовнішнім виглядом салону транспортних засобів, культурі поведінки водіїв», - підкреслив начальник управління.

Також чиновник повідомив, що транспортні кампанії, в автобусах яких були виявлені недоліки, зобов'язані протягом 15 діб з моменту отримання повідомлення, провести повторну перевірку і усунути всі зауваження.

Начальник управління транспорту і зв'язку нагадав, що автобуси, які не пройшли перевірку, будуть зняті з маршрутів, а з перевізниками будуть розірвані договори в односторонньому порядку.

 
Коментарі (0)