ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Соціальний тариф» на газ для сімей військовослужбовців, не існує - Нафтогаз

«Соціальний тариф» на газ для сімей військовослужбовців, не існує - Нафтогаз

Жодних інших цін на газ для всіх категорій населення, ніж ті, що зазначені на офіційних ресурсах компаній Групи Нафтогаз, не існує
Жодних інших цін на газ для всіх категорій населення, ніж ті, що зазначені на офіційних ресурсах компаній Групи Нафтогаз, не існує, про це повідомила пресслужба компанії, пише "Україна Комунальна".
 
"Зокрема, інформація про так званий «соціальний тариф» для населення, за яким нібито для сімей військовослужбовців, пенсіонерів, багатодітних та малозабезпечених родин встановлено тариф 4 грн за куб. м. газу, — не відповідає дійсності", - говориться в повідомлені. 
 
Розповсюдження такої інформації є черговою шахрайською схемою з метою заволодіння персональними даними та даними банківських рахунків. 
 
Група Нафтогаз направить до правоохоронних органів відповідне звернення з метою перевірки джерел поширення інформації про так званий «соціальний тариф». 
 

Також закликаємо громадян бути обачними та не переходити за сумнівними посиланнями. Не передавати свої дані стороннім особам.  

 
Коментарі (0)