ГоловнаПодіїСьогодні, 22 листопада, погода буде доволі вологою та морозною

Сьогодні, 22 листопада, погода буде доволі вологою та морозною

Синоптики прогнозують хмарну погоду по всій території України. По країні можливі опали у вигляді невеликого чи мокрого снігу – за винятком північного сходу та сходу. На Півдні можливий дощ.
Сьогодні, 22 листопада, погода буде доволі вологою та морозною. Місцями варто очікувати на сніг та ожеледиць, а позначки термометра на переважній частину України й вдень досягатимуть мінусової температури, прогнозує Укргідрометцентр.
 
Синоптики прогнозують хмарну погоду по всій території України. По країні можливі опали у вигляді невеликого чи мокрого снігу – за винятком північного сходу та сходу. На Півдні можливий дощ.
 
У західних та центральних областях подекуди ожеледь, на заході країни вночі та вранці місцями туман. Також на дорогах країни, крім півдня, очікується ожеледиця. Вітер помірний, дутиме зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду з північно-східного напрямку.
 
Температура протягом доби у північній частині триматиметься у діапазоні 1 – 6 градусів, у східних областях можна розраховувати на 6 – 11 градусів морозу. На решті території синоптики очікують від 3 градусів нижче нуля до 2 градусів тепла. Вдень на півдні країни 0 – 5 градусів тепла, в Криму до 10 градусів вище нуля.
 
У столиці буде хмарна погода, прогнозується невеликий сніг. Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах – 1 рівень небезпеки, жовтий. Вітер північно-східного напрямку, дутиме зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду.
 
Температура по області вдень сягатиме 1 – 6 градусів нижче нуля. У Києві вдень 2 – 4 морозу.
 
Погода в обласних центрах
 
Ужгород +1...+3
Львів -1...+1
Івано-Франківськ -1...+1
Тернопіль -1...+1
Чернівці -1...+1
Хмельницький -1...+1
Луцьк -1...+1
Рівне -1...+1
Житомир -4...-2
Вінниця -1...+1
Одеса +4...+6
Миколаїв +3...+5
Херсон +3...+5
Сімферополь +7...+9
Кропивницький -1...+1
Черкаси -1...+1
Чернігів -4...-2
Суми -4...-2
Полтава -1...+1
Дніпро -1...+1
Запоріжжя +1...+3
Донецьк -5...-3
Луганськ -7...+5

Харків -7...+5 

 
Коментарі (0)