ГоловнаПодіїСьогодні, 7 грудня, погода не дивуватиме неочікуваними змінами

Сьогодні, 7 грудня, погода не дивуватиме неочікуваними змінами

Продовжиться попередня тенденція – місцями можливий мокрий чи звичайний сніг, десь дощитиме, а подекуди буде просто хмарна погода
Сьогодні, 7 грудня, погода не дивуватиме неочікуваними змінами. Продовжиться попередня тенденція – місцями можливий мокрий чи звичайних сніг, десь дощитиме, а подекуди буде просто хмарна погода, прогнозує Укргідрометцентр.
 
На Закарпатті та Прикарпатті прогнозують сніги, вдень на Півдні, у більшості центральних та Донецькій областях очікують сніг разом з дощем. На решті територій України значних опадів не прогнозують.
 
Вдень на Одещині, Миколаївщині, Кіровоградщині та Дніпропетровщині місцями можливе налипання мокрого снігу, у Запорізькій та Донецькій областях може виникати ожеледь. По всій країні ймовірне виникнення ожеледиці. Вітер віятиме з північно-східного напрямку, місцями – зі східного, зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду.
 
Температура на Півночі вдень не перевищуватиме 1 – 6 градусів нижче нуля. На решті території вдень українці можуть розраховувати на температуру від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, у південній частині до 5 градусів тепла.
 
Температура в обласних центрах
Київ – 0...-2;
Ужгород – +4...+6;
Львів – -1...+1;
Івано-Франківськ – -1...+1;
Тернопіль – -1...+1;
Чернівці – 0...+2;
Хмельницький – -1...+1;
Луцьк – -1...+1;
Рівне – -1...+1;
Житомир – 0...-2;
Вінниця – -1...+1;
Одеса – +2...+4;
Миколаїв – 0...+2;
Херсон – +1...+3;
Сімферополь – +4...+6;
Кропивницький – 0...+2;
Черкаси – -1...+1;
Чернігів – -3...-1;
Суми – -3...-1;
Полтава – -1...+1;
Дніпро – 0...+2;
Запоріжжя – 0...+2;
Донецьк – 0...-2;
Луганськ – -1...+1;

Харків – 0...-2 

 
Коментарі (0)