ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдин з харківських проспектів закриється для транспорту

Один з харківських проспектів закриється для транспорту

Один з проспектів Харкова сьогодні чекають часткові обмеження руху. Зокрема. Це пов’язано з проведенням певних робіт в рамках будівництва ст. м. «Перемога». Незручності триватимуть менше доби.

У Харкові обмежать рух транспорту на проспекті Л. Свободи. Заборона на проїзд діятиме з 20:00 9 липня по 8:00 10 липня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Причиною часткового обмеження руху є проведення робіт з прокладання кабелю в рамках будівництва станції метро «Перемога».

Зокрема, авторух буде обмежено на ділянці від пр. Перемоги до перехрестя з внутрішньо квартальною дорогою. Проїзд буде здійснюватись по вільній від проведення робіт смузі дороги.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові рух транспорту на площі Конституції, по смузі руху від пров. Вірменського до пр. Московського, заборонено з 8 липня до завершення робіт з реконструкції трамвайних колій. Це пов'язано з підготовкою до демонтажу трамвайних колій на пл. Конституції для проведення робіт з реконструкції трамвайної лінії на ділянці пл. Конституції - пл. Павловська. На цей період автобуси кількох маршрутів здійснюватимуть об'їзд вказаної ділянки.

 
Коментарі (0)