ГоловнаНовини ЖКГСьогодні у Києві перекриють рух тролейбуса №38

Сьогодні у Києві перекриють рух тролейбуса №38

У зв'язку з виконанням капітального ремонту бульв. Лесі Українки, 6 та 7 серпня 2011 року рух тролейбусів маршруту №38 буде тимчасово закритий. Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили в прес-службі КП «Київпастранс». З метою забезпечення належного транспортного обслуговування мешканців столиці,

У зв'язку з виконанням капітального ремонту бульв. Лесі Українки, 6 та 7 серпня 2011 року рух тролейбусів маршруту №38 буде тимчасово закритий.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили в прес-службі КП «Київпастранс».

З метою забезпечення належного транспортного обслуговування мешканців столиці, на цей період буде організовано роботу автобусів маршруту №38тр: «Музей історії ВВВ – ст. м. «Видубичі» (траса слідування тролейбусного маршруту №38) з правом проїзду по місячних проїзних квитках, придбаних для проїзду в тролейбусі.

Уу зв'язку з капітальним ремонтом проїжджої частини на бульварі Лесі Українки, з 6:00 6 серпня до 06:00 8 серпня 2011 року буде частково обмежено рух автотранспорту на ділянці від вул. Бастіонної до вул. Кутузова.

Нагадаємо, як повідомляло раніше ІА «Україна Комунальна», реконструкцію вулиці Червоноармійської і бульвару Лесі Українки буде завершено до 20-ї річниці Незалежності України.

 
Коментарі (0)