ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Сьогодні у житлових будинках столиці значно потеплішає

Сьогодні у житлових будинках столиці значно потеплішає

Київенерго отримало розпорядження КМДА згідно з яким теплопостачальним компаніям доручається забезпечити з 12 жовтня подачу тепла до житлового фонду столиці.
Київенерго отримало розпорядження Київської міськдержадміністрації №985 від 11 жовтня 2016 р., згідно з яким теплопостачальним компаніям доручається забезпечити з 12 жовтня подачу тепла до житлового фонду столиці. Таким чином, Київенерго починає підключення до опалення, що триватиме впродовж тижня. Цей час необхідний для безпечного й надійного підключення усього міста. 
 
Щоб уникнути пошкоджень тепломереж та внутрішньо-будинкових теплосистем розроблений графік подачі тепла до житлового фонду. Відповідно до графіка подача тепла до будинків відбуватиметься рівномірно: впродовж 7 днів щодня підключатиметься близько 15% столичних будинків у зоні обслуговування Київенерго. Усього компанія має підключити понад 9500 житлових будинків. 
 

91% житлових будинків комунальної форми власності на сьогодні отримали Акти готовності до опалювального сезону. ЖБК, ОСББ –  тільки на 43%. Київенерго наголошує, що від готовності будинкової теплосистеми значною мірою залежить якість теплопостачання будинку. 

 
Коментарі (0)